Lg G2 Review

Posted on

”Lg

dit is lg’s nieuwe g flex smartphone. hij is zo ontworpen dat hij vlak wordt als je er druk op uitoefent. dat betekent dat zijn grote, gebogen 6.3 inch gebogen scherm minder snel.. zal breken.. als je dit doet. of dit. of zelfs dit. lg vertelde ons dat de lg bij zijn test bestand bleek tegen.. een druk van meer dan 40 kg bij 100herhalingen. we wilden dat zelf.. even onderzoeken. dus op naar het laboratorium van consumer reports om het buigen en het terugbuigen.

te testen. ik ben hier in het lab van consumer report met het instron compressietestapparaat. dit apparaat wordt gebruikt om te kijken hoe verschillende materialen onder druk presteren. het kan een enorme druk uitoefenen, voldoende om beton te laten barsten.. of pompoenen te verpulveren. we hebben ‘m klaargemaakt om de telefoon te testen. we begonnen met bijna 15 kg, het gewicht dat volgens.. de ingenieurs van consumer report nodig is om de telefoon vlak te krijgen. na 15 kg ziet de g flex er goed uit. daarna ruim 40 kg, het gewicht dat lggebruikte.

de telefoon doorstond dit goed.toen werden we nieuwsgierig.. hoeveel hij aankan. na 45 kg haalden we de zware.. jongens uit de kast. dit onderdeel kan tot 4500 kg druk uitoefenen. we voerden de druk steeds met 24 kg op. 70 kg? dat is het gewicht van een miereneter. bij 210 kg hoorden we gekraak.. maar de g flex werkte nog steeds. we gebruikten een calibrator.. om de telefoon te meten. nadat hij 2080 keer plat was gedrukt, slaagde de lg..

er nog steeds in om zijn gebogen vorm terug te krijgen. dus gingen we door met testen… uiteindelijk belastten we de telefoon met.. 450 kg, het gewicht van een grote piano. wat ons betreft heeft de lg g flex.. ons testapparaat verslagen.lees ons oordeel over deze telefoon op.. consumerreports.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *